Tuesday, February 26, 2008

Δημήτρη Εμπρος, Το είπε ο ΛΑΟΣ!!!!

Τελικά, ο Λαός, αποφάσισε. Ευλόγησε με τη ψήφο του το Δημήτρη Χριστόφια, Πρόεδρος από το Λαό για το Λαό!!!! ένα ολόκληρο κίνημα ξαναγεννήθηκε, όχι τόσο από τη νίκη, αλλά από την καθημερινή, σκληρή δουλειά εκατοντάδων και χιλιάδων που σήκωσαν στους ώμους τους την υποψηφιότητα του Χριστόφια και από το 23% του Ιουλίου, την ανέβασαν στο 53% του Φλεβάρη! όσο για τους "κακούς" διάβασα σήμερα μια ανακοίνωση από την ακροδεξιά παράταξη του Δρασις ΚΕΣ, η οποία λέει ότι "η παράταξη ανησυχεί με την εκλογή του Δημήτρη Χριστόφια ". Καλά κάνει. Να ανησυχεί!!

8 comments:

Κομσομόλος said...

Papapetrou...ου σόρρυ, Lillikas GO HOME...

Anonymous said...

Άτε τωρά να δούμε τι θα κάνει ο Σύντροφος. Ελπίζω εσείς οι ΕΔΟΝΙΤΕΣ να μην κωλόσετε και να πάτε έξω από κανένα υπουργείο αν ακολουθήσει αντεργατικές πολιτικές.

Aceras Anthropophorum said...

Πρόεδρος που του έμαθεν ο τζύρης του να ξικλαβεττώννει για να φκάλλει το ψουμίν της φαμίλιας δεν μπορεί να κάμει αντιεργατικήν πολιτικήν.

Όταν του οργανώσαν οι εργολάβοι προεκλογικήν εκδήλωσην να τους μιλήσει, είπεν τους να μεν νομίζουν ότι επιδή τον υποστηρίζουν εν να πάψει να υποστηρίζει τα αιτήματα των υπαλλήλων τους.

Φαμπρικαραίοι μεν μας ξαναχαθήτε πάλε.

Κομσομόλος said...

Φάμπρικες, καλάν, εχαθήκετε προεκλογικά, τωρά που σας έχει ανάγκη η προοδευτική μερίδα των μπλόγκερς ελπίζω να δηλώσετε παρόντες και να είστε πιο τακτικοί.

Όσο για τα Δρασιτόπουλα, να τρέμουν...Η θλιβερή μειοψηφία των φασιστοειδών θα απομονωθεί από το λαό ακριβώς διότι τώρα δεν έχουν θεσμικό άλλοθι όπως είχαν επί Τάσσου.

Anonymous said...

essestikame panw mas twra re aristeroz reformistes

Κομσομόλος said...

Σκουπίστου ρε φοϊτσιασμένε ανώνυμε

Anonymous said...

Τραβάτε να συνεργαστείτε πάλι με τους Βρετανούς αποικιοκράτες και να καταδώσετε κανέναν "βαρελότο" της ΕΟΚΑ, κατά την προσφιλή σας συνληθεια την περίοδο 1955-1959! Για να δούμε τι ανάστημα θα έχει σε λίγο καιρό η Κύπρος με κομμουνιστή Πρόεδρο! Για να δούμε πως θα κάνει lobbying για την Κύπρο! Για να δούμε τι δεινά μας περιμένουν!

Unknown said...

thelei o fasistas na kryftei kai i EOKA den ton afinei