Friday, December 14, 2007

Τι είναι η Φάμπρικα;

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του ιστολογίου προέκυψε από την ανάγκη να καλυφθεί το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα κυπριακά blogs σε ότι αφορά την Αριστερά και το μέλλον της.

Η ομάδα της Φάμπρικας αποτελείται από τρεις αγωνιστές της Αριστεράς, αλλά είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε διεύρυνση, εφόσον υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε βασικά ζητήματα. Κατά κύριο λόγο θα σχολιάζονται ζητήματα που αφορούν την ιδεολογία της Αριστεράς, την ταξική πάλη και το μέλλον του εργατικού κινήματος σε Ελλάδα και Κύπρο. Λόγω βέβαια και της περιόδου, οι κυπριακές προεδρικές εκλογές θα βρίσκονται στην αλυσίδα της παραγωγής της Φάμπρικας...


Εκφραστείτε ελεύθερα, ξετσίπωτα και με πάθος...

Υ.Γ. Η δημιουργία αυτού του blog συνέπεσε με την μεγάλη απεργία των εργαζομένων στην Ελλάδα στις 12 Δεκεμβρίου 2007. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

2 comments:

Anonymous said...

Η ΕΡΗΜΗ ΦΤΩΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ;;;ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ;;;ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.
ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;; ΠΟΥΛΑΤΟ.ΠΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;;ΣΕ ΠΟΙΟΝ;; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ;;;Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΜΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ;;;ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ.ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;;;;ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ,ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ;;;Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ,ΕΕΕΕ!!!!ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΟΥΡΚΕ ΜΑΣ.

Webmaster said...

Ise apo tin mikropoli ????

stlile email: info@mikropoli.com
www.mikropoli.gr
GIANNIS MPANIOS